søndag 12. april 2009

Importert mat er best

Det mener i alle fall aftenposten.no skribent Yngve Ekern. Og ikke skal det importeres fra hvor som helst, helst Spania eller Italia. Han nevner i fleng, skinker, oster, pølser og oljer. Dette skal helst handles i Spania. Selv valgte jeg å legge turen til Frejus, 15 minutter gangavstand fra StRaphael.

Jeg var så heldig å få tilbringe en uke på ekte franske manerer, med alle de matopplevelser det innebærer. Vi spiste på stranda i Cannes og på besøkte eks-kjøkkenet til madammen. Det hele ble avsluttet med en buffet av franske spessialiteter. Her er noen av bildene fra turen...

laksesalat; røkt laks, laksemousse og tartar av laks

Poison de jour, bakt hvitting, på couscous med hvite erter og grønnsaker. Sees her i dobbel porsjon, slik den ble servert.

Fransk familiebuffet med blandt annet pate, skinker, pølser og oksetunge.

Ingen kommentarer:

 
Bloggurat